Elmondta a bizottság nyilvános adatokkal dolgozott és munkája augusztusig tart.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@furfang: Nemhiszem el ,hogy ennyire vak vagy, ha tudták,űres kasszát fognak átvenni akkor miért akartak hatalmomra kerül . Az okos ember megvárta voln amig rendeb teszikaz országot, nem száll fel a sülyedő hajóra.
furfang
@szaboria: Én meg fordítva vagyok veletek! Nem hiszem el, hogy ennyire elvakultan lehet utálni valakiket, hogy a saját érdekeiteket is félretéve drukkoltok ellenük. Minden szavatokból az derül ki, hogy az előző kormány jól csinálta, ezek meg kitúrták őket, és velük együtt titeket is a jóból.( bár ez utóbbi valószínű) Lehet, hogy újat mondok nektek, NEM VOLT JÓ! El kell innen mozdulni! Nincs elvesztegetni való még további 8 év, és nincs további szétlopható állami vagyon. Az azonban ostobaság, hogy egy hét után kánaánról vizionál valaki. Aki azt teszi és azt kéri számon az sajnos hülyén is hal meg.
csutak
@furfang: Valamit Qrvára félremagyarázol!
Mi a normális ellenzék nem azt állítjuk, hogy a szocik jól csinálták!
Mi azt állítjuk, hogy a hatalomba olyan senkiházi hozzá nem értő pojácák kerültek, akik semmihez nem értenek a szájtépésen kívül!
Amit eddig letettek az asztalra annyit sem ér, mint agy kalap fos.
Aki nyolc éve készül a hatalomba és naprakész infókkal rendelkezik attól elvárható lett volna, hogy érdemi tervekkel álljon elő.
De hát a marha nép ezeket s nyomorult agyament senkiházikat a főszarjankóval négy évre megválasztotta:(
Én azt remélem, hogy hazám népe nem kergeti el vagy folytja bele a Dunába őket.

szaboria
@furfang: Csak annyit kérdezek ha Varga amikor a fidesz volt hatalmon és ha jó minszter volt akkor most miért csak államtitkár lett belő? Számomra itt a magyarázat Orbán mégsem volt vele megelégedve de úgye 20 év barátságot nem lehet úgy felrugni, hogy semilyen posztot nem ad neki
Csizmás Kond
@furfang: Nem utálják, és nem is más emberek mint amilyenek voltak. Kibaszott velük az MSZP, és bánatukban a Fidesz-re szavaztak, abban a hitben, hogy amit egyik évek alatt elkúrt az most percek alatt vissza fog jönni...tévedtek és most nem tudják hová is tartoznak.
szaboria
@Csizmás Kond: Ezért irtam annó nem szabad a begyöpösödöttekre szavazni hanem újaknak kellet volna lehetőséget adni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.