Az esztergomi képviselő-testület alakuló ülésén vasárnap nem választottak alpolgármestert, mert a 10 tagú Fidesz-frakció levélben közölte Tétényi Éva független polgármesterrel, hogy fél évig egyikük sem hajlandó alpolgármesteri tisztséget ellátni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@sasi1115: erre mondják: sz@rt sem ér.........
sasi1115
@orogordog: Fogd fel a tisztelet jeleként. Ha nem tud veled mit kezdeni, átnéz rajtad. Ennyit a nemzeti összefogásról,a tiszteletről és az emberségről. Ámen.
barnan
Elnézést, egy blog bejegyzésből szeretnék idézni (részleteket), a hivatkozások benne a Koránra utalnak, nekem tanulságos volt összevetve a keresztény tanítással s az aktualitásokkal (elnézést, kicsit terjedelmes, kérem, akit ez zavar, tekintsen el tőle).
barnan
Az ember hajlamos arra, hogy elragadják önző vágyai; minden adandó alkalommal saját magát próbálja előtérbe helyezni, saját érdekeit védi, és saját magát mindenki másnál jobban szereti. Ha az ember, Istenfélelméből eredően nem állhatatos a jó erkölcs terén, az énje mindig arra fogja ösztökélni, hogy önző vágyai legyenek, úgy mint ’csak engem szeressenek’, ’engem dicsérjenek’, ’engem ismerjenek el’. Ha az ember így él, a többiek nyugalma és boldogsága mindig a második helyre szorul. Az emberek fejükben mindig azzal a gondolattal cselekszenek, ’lesz, ahogy lesz, de először én’, ahelyett, hogy úgy gondolkodnának ’először a többiek legyenek nyugodtan’, ’az ő érdekeik érvényesüljenek, ha kell, én lemondok az enyéimről’ vagy ’mások legyenek boldogok, én pedig az ő boldogságuknak örüljek’.

A hívők – ezzel ellentétben – legyőzik énjük szenvedélyét, és erkölcsük olyan, ami Istent elégedetté teszi. Mindazonáltal vannak olyan emberek, akik helytelen módon azt gondolják ’végül is a vallás bizonyos előírásait betartom, mi rossz van abban, ha időnként saját érdekeim mellett állok ki?’, és viselkedésük eme hiányosságát ártalmatlannak találják. Ráadásul úgy gondolják, az, hogy az ember saját érdekeit előtérbe helyezi, ’az élet egyik igazsága’. És hiába mondják el nekik a Koránra hivatkozva, hogy tévednek, tudat alatt meg vannak győződve arról, hogy az életben maradáshoz saját érdekeiket kell szem előtt tartaniuk. Azt hiszik, ha nem így tesznek, senki nem törődik majd az ő érdekeikkel, el lesznek nyomva és veszteség éri őket.

Holott egyetlen erő van, aki képes védelmezni az ember érdekeit, ez az erő pedig Isten.

Aki nem tisztítja meg énjét az önzéstől, az nagyon primitíven is képes viselkedni; azt akarja, hogy mindig az ő akarata érvényesüljön, szereti, ha övé az utolsó szó. Mások akaratát soha nem tartja előbbre valónak. Jóllehet ez a viselkedés, aprócska hasznok reményében, az embert egy nagy fokú mesterkéltséghez vezeti. Ha pedig valaki nem őszinte, annak állandó boldogtalanság lesz a következménye. Aki állandóan saját érdekeit nézi, annak óriási erőfeszítésébe kerül titokban mindig az emberek rászedésén mesterkedni, és állandó félelemben él amiatt, hogy takargatni kívánt ravaszkodása kiderül, lelepleződik.

Önfeláldozásukért cserébe, Isten világosságot és fényt ad a muszlimoknak. Ellenkező esetben pedig Isten titkon büntetéssel sújtja az önző embert, aki önző mivoltában azt hiszi, túljárhat a többi ember eszén és csapdába tudja csalni őket, valójában pedig ezek az emberek a saját csapdájukba esnek bele. Ez egyike a titkoknak, amikre a Korán fényt derít. Az önzetlen ember, mivel felelőssége sokkal több, látszólag jobban elfárad, odaadja javait, pénzét, lemond törvényes jogairól és akaratáról, ugyanakkor lelkiismerete nyugodt, boldog és szép életet biztosít számára.
[harunyahya.net]
vukkocska
@inkvi: (okt.17.) 4 civil, 1 mszp, ez 5. 6 fidesz. A civil és mszp évtizedek óta a civillel van együtt, ez ezek után sem lesz másként, így ez 5, a 6. pedig Geiger. Ebből van az egyenlőség. Tehát 6 fidesz, 6 másik. Paff helyzet. De nem is árt egy kis rálását az önkormányzatra. Igaz, Geiger szavazata akkor számít, ha szavazat egyenlőség van. Tehát még bármi lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.