A statisztikák egyértelműen azt mutatják, hogy elképesztően felpörgött a maradási nyilatkozatot kitöltők tábora az utóbbi napokban. A friss adatok szerint már 47 ezren vannak a nyilatkozók, és ha minden így marad, akkor elérheti a 70 ezret a maradást kitöltő pénztártagok száma. Ha feltételezzük, hogy a magánnyugdíjpénztárakban maradók körében az egy tagra jutó vagyon legalább ötszöröse az átlagnak, akkor az állam által kalkulált közel 3000 milliárd forintos vagyon nyolcada a pénztáraknál maradhat....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@coyote3: Ezt számoltam én is mer akik munkanélkülit kaptak azoknak az oda utalt pénze filléreket ér.
oregjani
Vajon ki garantálja, hogy mire a nyugdíjakat fizetni kell addigra nem épnek meg a pénztárosok a pénzzel, viszik külföldre? Vagy ki garantálja, hogy az állami nyugdíjat a Jogi Maffia pribékei nem ott és akkor lophatják meg, ahol csak akarják?
KöBüKi
Ebből az egyenletből csak rosszul jöhet ki a kurmány és a meglévő és nyugdijba vonuló emberek is.!!!
Mert egyre több a nyugdijas és egyre kevesebb a befizető,és ez hamarosan a ratkó gyerekek nyugdijazásásával csak még rosszabb lesz.!
Hamarosan hetven évre kell emelni a nyugdijkorhatárt ha nem akar az állam csődbe menni és azt akarja hogy a nyugdijasok is valahogy legalább a hónap huszonöt napjában megéljenek + öt-hat böjti nappal.!!!!
oregjani
Ja a fiataloknak eladható termékeket gyártó munkakelyhet kellene teremteni, hisz tele vannak a diszkók fiatalokkal! A média a sajtó miért nem e fiatalok munkahelyein forgatnak? A politikusokat meg napolta kell elszámoltatni az ígéreteikről!
Dr.luigilongo60
Ezt most olvastam:

orbán és a sofőrje falun utaznak és a kocsma előtt véletlenül elütnek egy malacot.
o.v.: Tomikám légyszíves menj be a kocsmába mondd meg mi történt és ha kell kifizetjük a kárt
A sofőr bemegy. o.v. vár félórát... egyet..kettőt.
Gondolja bemegy megnézni mi van. Hát a sofőr benn ül az asztalnál körülötte szép lányok, cigány húzza a fülébe terített asztal,bor stb.
o.v.:Mi történik itt? mit csinálsz?
S.:Én csak azt mondtam ami történt: mondom az orbán sofőrje vagyok és elütöttem a Disznót!
KöBüKi
@luigilongo60: Álmodik a nyomor?
Egyébként tetszik!-és ha még igaz is volna!!!!!!!!!!-ha lenne isten!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.