Az MSZP lemondásra szólítja fel a fideszes Gulyás Gergelyt, az ellenzéki párt szerint ugyanis a Vas megyei képviselőnek két budapesti lakása is van, de felvesz havonta 626 ezer forint választókerületi pótlékot. A szocialisták szerint Gulyás Gergely visszaélt a választók bizalmával, ezért le kellene mondania minden parlamenti tisztségéről és vissza kellene fizetnie a felvett több mint hatmillió forintot.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Azért ez Szili Katalinra is igaznak kellene, hogy legyen. Igaz, ő nem aprózta el, ő 24-et vett fel az évek során. Aztán az is lehet, hogy ez a szegény fideszes képviselő fizetés kiegészítésként kénytelen volt kiadni lakását albérlőnek, hogy meg tudjon élni. Az a 6 millió is fizetés kiegészítés volt.
KöBüKi
A maszop-osok között ugyanilyen gazemberek voltak,de ez semmivel sem kisebbiti gg.zsiványságát.!Szerintem az ilyen csalókat inkább fejbe kell lőni,hisz egy embercsoport bizalmával élt vissza.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.