Megszűnik a korkedvezményes nyugdíjbavonulás lehetősége, mérséklődnek a vállalkozások terhei és tizenöt évre csökken a tankötelezettség korhatára.

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsbela
Utánunk, még jó ideig ez a korhatár volt (14. életév). Csak a nagyon liberális MSZP-SZDSZ kormány felemelte 18 évre, azért, hogy a munkanélküli statisztikájukat javítsák, valamint tovább lehessen folyósítani a csp.-ot és az egyéb juttatásokat.
Dr. Akula
@zsbela: no, aki engem ismer itt nagyon rég óta, senki nem mondhatja, hogy liberális lennék. Ezért (is) merem leírni: szerintem azért emelték a tankötelezettség korhatárát, hátha sikerül abba a hülye agyukba valami kis tudást, és közösségi szellemet bele táplálni! Mert anélkül tényleg csak az marad nekünk, hogy éjjel-nappal zárt ajtók mögött éljünk! És ezzel most pont ezt segítik elő!!
zsbela
@brumi58: Lehet, hogy elgondolásnak jó volt, de NEM VÁLT BE, vagyis megbukott. Nagyon nem számoltak a túlkoros gyerekek iskolához, a tanuláshoz, a kisebb (normál korúak) gyerekekhez való hozzáállásával. Meg mondjuk ki az etnikai hovatartozás is figyelmen kívül hagyták.
szaboria1
Tegnap este volt a híradóba 6 gyerekes család szülei letöltendő 10 hónapot kaptak. A gyereke nem jártak iskolába. A nagylány nyilatkozott azért nem akar iskolába járni mert csúfolják a meglepődésem az volt amikor azt mondta 2 osztályos még mindig, kb. 13-14 éves lehet.
Csak halkan jegyzem meg régen még 8 osztályt sem jártak vagy 4 vagy 6 elemit végeztek de azért tisztességesen megtanultak írni és olvasni most egy 8 oszt. végzet gyerek nem tud jól írni és olvasni sem tud.
vukkocska
Ez inkább Szél-kakas terv, nem Széll Kálmán. Ő most forog a sírjában, ennyi böszmeség láttán.
Feraj49
Bravó! Utolérjük Amerikát !A"túlkoros" gyerekek unalmukba majd csak bandákba verődnek,mivel munkát nem kapnak,ráérnek.Megkezdődnek itt is a banda háborúk.A fosztogatások,rablások,védelmi pénzek szedése.Valami Amerika......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.