Az alábbiakban közöljük a Zrínyi Média munkatársainak levelét. Az a vád érte őket, hogy VIP-vendégeknek szolgáltak fel az ügyvezető szoboravatóján. Kissé sérelmes feltételezés ez kommunikációs szakemberek számára.

Forrás: honvedelem.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
honvedelem.hu/cikk/24891/valasz-a-tamadasokra---csak-egy-eletrajzzal
„Nem kérdéses, hogy a most a Zrínyi Kft. és ellenem megindult támadás összehangolt, célzatos. Célja a diszkreditálás. Meg merem kockáztatni: „a kinyírás zsigeri szándéka”. A Zrínyi Kft. ügyvezetőjeként történt válaszom mellett ezért elengedhetetlen a személyes reagálás is. Ennek az az oka, hogy megszerettem a honvédséget, s segítek abban, hogy tájékozott lehessen, hogyan fest egyik ügyvezetőjének életpályája. Válaszom a támadásokra egyszerű: az életrajzom.” – így teszi közzé az alábbiakat Gubcsi Lajos.

honvedelem.hu/cikk/24889/a-hm-zrinyi-media-valasza-a-sajtoban-megjelent-ragalmakra
Mindenekelőtt elmondjuk: akik azt írják – Index, Magyar Nemzet -, hogy Gubcsi-könyv, (ráadásul kettő is) közpénzből, a bíróságon felelnek.

honvedelem.hu/cikk/24895/velemenyek-egy-konyvrol
Naponta érkeznek köszönő levelek azoktól, akiknek tiszteletpéldányt küldött a HM Zrínyi Média a magyar történelem első évszázadát bemutató angol nyelvű kiadványából. Az alábbiakban ilyen levelekből idézünk. Köszönjük a megtisztelő leveleket, mi a magunk részéről nem kívánunk többet foglalkozni az üggyel! Ezután hagyjuk a szennyhullámot, tajtékozzon...

honvedelem.hu/cikk/24898/nincs-gubcsi-ugy
A Honvédelmi Minisztérium folytatja a tárca gazdálkodásának átláthatóvá tételét és az előző kormányok idején elkövetett súlyos visszaélések feltárását. Hende Csaba honvédelmi miniszter bizalma töretlen Gubcsi Lajos ügyvezető igazgató iránt.
a Pepita
A könnyekig meghatódtam. Hiába van még lojalitás és hűség a főnök iránt. Bravó Zrinyi Média munkatársak! Csak így tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.