Ha egy héten belül nem kapnak választ a kormány képviselőitől kérdéseikre, lehet, hogy politikai menedékjogot kérnek a külföldi nagykövetségektől a gyöngyöspataiak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Drága uraim,és Hölgyeim! Lehet kezdeni csomagolni,és menedékjogot kérni! Most ebrudalták ki a,Franciaországból,Olaszországból "a bevándorló" népcsoportot.Úgy tűnik Svédország sem tűri.Svájc nem fogad.Nem fenyegetőzni kell,hogy akkor elmegyünk.Tenni kellene,hogy ne alakuljon ki ilyen helyzet.Magyarországon sok kisebbség él békében,dolgosan./Horvátok,Szerbek,Kínaiak,Svábok,Muszlimok,Lengyelek,Görögök stb/Miért csak veletek van baj? Senki nem bántana benneteket-mint ahogy más nemzeteket sem-ha a társadalomba beilleszkedve élitek napjaitokat.De nem?Csak a hőbölgés,a deviancia.Meg kéne változni már!Bangó Margitot,a Bódi G.-t stb. miért fogadják be a közösségek? Nem kéne már változtatni? Vagy a többiek visszafoghatnák azt a néhány embert aki miatt elítél a társadalom.
farkas
Ne bántsátok már a cigányokat. Van elég bajuk.
Feraj49
@farkas: Nem bántom Őket.A mi utcánkban is él négy cigány család.Ha kint vagyok az udvaron,amikor mennek a boltba,beköszönnek,odamegyek a kerítéshez és órákat elbeszélgetünk,közben csatlakoznak még a beszélgetésbe cigányok is.Állítom senki nem bántja az utcánkba őket.Igaz nem is lopnak,nem szemtelenek.Miért nem lehet a többi is ilyen?
nyanya001
Azért álljunk meg egy szóra!
Miért várt a kormány addig amíg a helyzet elmérgesedik?

Hol van a 2 hetes rendcsinálás?
Vegyétek már észre, úgy megvezette Orbán az országot,
ahogy csak lehetett!
Mert hazudnak reggeltől reggelig!
farkas
@nyanya001: Unalmas már ez a kormányszidás. Nem innen fakad a gond.
nyanya001
@farkas: Sokkal régebbi a dolgok eredete ez tény!
Ám mégis arra hivatkozok, hogy 2 hét alatt rend lesz!
Mi volt ez ha nem hazugság? A választók átverése!
Ezt te is jól tudod.......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.