Az Orbán Viktor első kormányzása idején hevesen támadott Németh Sándor most egy polcra kerülhet Erdő Péter egyházfővel. Megfelelnek a feltételeknek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas
Szerintem semmi gond a Hitgyülivel. Azt nem gondolom, hogy állami támogatást elfogadnának- legalábbis nagy csalódás lenne.
gabrella
Némethnek biztosan jól jövedelmez! Annál jobb mintha kábítóznának az emberek.
Csizmás Kond
A hitgyülis ájuldozók se nem keresztény se nem zsidó, hanem olyan mindkettő keverékéből összetákolt inkább Izraelt dicsőítő álhívők, ahol a pénz az úr.
Egyháznak nem nevezhető, mivel nem vallási alapon vagy reformáció útján jöttek létre, hanem mint a Jehova tanúi a meglévő vallásból ragadnak ki részeket és azt tartják csak elfogadhatónak.
Szektának meg azért nem nevezik, mert a pénz ami az ők fegyverük a leghatalmasabb.
Történelmi egyház pedig nem lesz a büdös életben belőle, mert az Istenüket és minden szentjüket úgy kölcsönözték másoktól.
51kacsa
Német Sándor csak megcsinálta!!!!!!!!!
Atha
@Csizmás Kond: Finoman, óvatosan, suttogva, tojáshéjon lépkedve; csatlakozom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.