Megszületett a 2006-os rendőri túlkapások első jogerős ítélete: másodfokon 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte Vágó Lászlót a Fővárosi Ítélőtábla. Vágónak azért kellett bíróság elé állnia, mert 2006. október 23-án mint helyszíni rendőrparancsnok az Astoriánál egy tömegoszlatásnál eltörte az egyik járókelő ujját.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Okoskák! Szerintetek mit kellett volna tenni a rendőröknek?Biztosítani hogy szétverjék a TV székházat? Hagyni a rombolást, gyujtogatást?Láttatok már külföldi filmet hogy a rendőrők hogy oszlatnak tömeget?Még demokratikusnak nevezett országban is?
Csizmás Kond
@prédikátor: Azt tették, biztosították, hogy szétverjék a székházat, mer ott egyre sem lőttek.
keresztapa
@szaboria1:( Police ID each contury) Rendőri azonosító minden országban van.
Meglátásom,hogy ha a rendőrök utasítást kapnak az azonosító szám levételér,plusz sí maszkot vehetnek fel (mint a terrorelhárítók) abból a szadistább hajlamú rendőr számára
egyértelművé válik,hogy őt az életben be nem azonosítja senki, lehet puhítani szabadon a húst. Ínnentől kezdve a rendőrség= csőcselék, vagy más minden csak nem a rend őre. Ok - és okozat aki ezt nem ismeri az nem tud érdembe vitázni.
kiscserkész
@luigilongo60: Írtam már, sünjeid a szél által lefújt azonosítóktól sérültek meg. Ezt nem én állítom hanem Ganalyvőlgyi szóvivő.

@keresztapa: luginak aztán mondhatod.

kiscserkész
@prédikátor: Nem a rendörőkkel kellene foglalkozni, hanem azokkal akik előidézték azt a helyzetet. Az pedig nem máz volt mint a táncos hibbant Nérótok Lopcsány. Ha ő nem ragaszkodik annyira a hatalmához mint most a törpenapoleon, akkor nem áll elő ez a helyzet, nincs székház balhé, nincs "gyújtogató csőcselék" és ma tisem írogatnátok ide, hanem a börtön újságot olvasnátok.
kiscserkész
@diktátor: Azzal egyet értek veled hogy akik "Ria, Ria, Hungária" skandáltak azok valóban a csőcseléket képezték, és csak annyi közük volt az egész demokratikus megmozduláshoz hogy a hatalom odaküldte őket balhézni. Egyébként ők futball huligánok akiket szívemből utálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.