Nem keresi a konfliktusokat, de nem riad meg a leghatalmasabb emberektől sem José Manuel Barroso európai bizottsági elnök, aki levélben szólította fel Orbán Viktort két törvény visszavonására. Az ilyen direkt ütközés ritkaságnak számít az uniós gyakorlatban, a bizottság ugyanis igyekszik távol tartani magát az egyes tagállamok belügyeitől.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Senki nem vonja kétségbe a nagyhatalmakkal volt szembeállását, csak csupán a különbözőséget, akkor a neve hallgass volt , most viszont szóvivő. A szóvivő viszont a hatalmak érdekeit szolgálhatja, annak megfelelően tevékenykedik,szavakat a hatalom szájíznek megfelelően formálja. Ez viszont a Német, és Francia elgondolást szolgálja.
Ami így hangzik:Több állam - kevesebb piac - jobb világ. Az indoklás: a piac szabadjára engedi az emberi természet csúnya ösztöneit, amelyeket persze teljesen nem lehet elzárni, de nyilvánvaló, hogy erősebb kontrollra van szükség, mégpedig az emberek érdekében. Csak az van felejtve ,hogy a piacot ők határozzák többségben, a kis államok csak annyit amennyit ők engedélyeznek jó indulatból kvótázva.
coyote3
Ha vekker tovább okoskodik, kiderül róla, hogy egy csótány. Barrosóék ugyanis pont úgy fogják eltaposni.....
Állami gondozott
Azért nem annyira egyszerű a dolog.
A csótány az évmilliárdok alatt lett olyan, hogy mindent túléljen.
Arra kíváncsi lennék, hogy Orbán fagyban, atomcsapás után élne e még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.