Pásztori Eszter összesen 300 ezer forintot dobált a fürdőző vendégek közé 5000 forintos címletekben a zalakarosi Hotel MenDanben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Azt is mondta , hogy a következőkben is fognak ilyen akciót bedobni, de azt nem hogy mikor . Addig is szorgalmasabban fognak odazarándokolni az emberek :)) ÜGYES !
Yeromos
Ezért a pénzér kapott volna kb. 15 másodperc reklámidőt a TV-be.
Ennek sokkal nagyobb volt a reklám értéke.
Csizmás Kond
A reklámértéke nem tudom mekkora volt, de volt van benne megalázás bőven...gondolom kacagta ahogy lent kapkodnak a pénz után...
Szerintem az ilyen cselekedet aljasság.
gabrella
Szerintem nagyon jó és hasznos, mert így sűrűbben járnak és többen hátha lesz még ilyen és így is benne voltak a tv-kben, újságokban - ingyen.
Meg még akik ott voltak visszakapták a belépőt bőven.
Kutyafüle
Ebben a luxus szállodában már töltöttem el néhány napot, tehát jól ismerem. Mióta regisztrált vendégük vagyok, így havonta küldik az újabb ajánlatokat. November hónapban Réka tornáztatta meg a vendégeket,ami engem nem érdekelt.
Szóval ahol a hölgy áll, az egy pihenő híd, itt áll meg a lift, és itt kell bemenni a fürdő részbe. Ahova szórja a pénzt, az egy kerengő vízü medence, olyan sebes a sodrása, hogy a szívbaj jött rám benne. Szóval, ide dobálja a pénzt a hölgy, megmondhatom, hogy ennél visszataszítóbb látványt nem tudok elképzelni. A szálloda gyönyörű, de ez egy gusztustalan vendégcsalogatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.