A kormány csak egy zöldmezős beruházás keretében látja lehetségesnek egy új nemzeti légitársaság létrehozását. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, Völner Pál szerint a Malévot valószínűleg felszámolják.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glycerin
Valaha döntésképtelen voltam, ma már nem vagyok biztos benne.
Dr. Felipe
Először volt ugye a bócsai gettó terve hogy majd ott milyen jó lesz a bedőlt hiteleseknek. Utána volt a stadionépítési program ahol közmunkások hadai dolgoznak majd. Most pedig az a terv hogy a válság kellős közepén fogunk nemzeti légitársaságot építeni a réten. Tessék mondani az állatkert építéséhez mikor látnak neki az elvtársak? Mert böszme állatok már vannak csak nincs hova bezárni őket.
Fater59
Talán , a régire kellett volna, jobban , vigyázni .
nyanya001
Olcsóbb lett volna a MALÉV megmentése !
Hellcat
NE, ismétlem NE indítsátok újra ti vadállatok! Mi a fenének? Hiszem megint csak csődbe menne mert szétlopnátok. Van még 5 másik légitársaság átveszik a helyét.
marlin2
Csak azt ne tessenek a Német László(né)ra bízni, mert "megtartani" könnyebb lett volna ám neki még az sem sikerült!!
Csinált már ez a hölgy(?) bármit is, vagy csak várta a sültgalambot??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.