Az eddigi adatok szerint öngyilkossági szándékkal hajtott autóbusznak a vasárnap három halálos áldozattal járó balesetet okozó szekszárdi férfi - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) bűnügyi igazgatója hétfőn Szekszárdon.

A balesetben a 42 éves férfi, egy ötéves lány és egy tízéves fiú a helyszínen, a becsapódás pillanatában életét vesztette, az autóbuszban heten sérültek meg - mondta Kaszásné Török Rozália a bűncselekményről tartott sajtótájékoztatón.

Pernyész József, a TMRFK bűnügyi készenléti szolgálatának parancsnoka elmondta: a 6-os úton, Szekszárd és Paks között történt baleset előtt nem sokkal bejelentés érkezett arról, hogy a férfi Szekszárdon, a Kölcsey lakótelep egyik parkolójában megpróbálta elgázolni volt élettársát, aki könnyű sérülést szenvedett. A frontális ütközés helyszínén a rendszám alapján azonosították az autót.

Szecsey Zsolt, a főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője hozzátette: egyértelműen megállapították, hogy a 6-os úton a személyautó az utolsó 10-20 méteren áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a Budapest és Szekszárd között menetrend szerint, szabályosan közlekedő járattal.

A két eset között öt perc telt el, a gépkocsit vezető férfi a rendelkezésre álló adatok szerint a megengedett sebességet messze túllépve hajtott. Az autóbuszvezető lélekjelenlétének volt köszönhető, hogy az idős embereket szállító busz utasai nem sérültek meg komolyabban - mondta az osztályvezető.

Törökné Kaszás Rozália kitért arra, hogy magánéleti konfliktus állhatott az eset hátterében: a férfi élettársa egy hónapja elköltözött otthonról, amit a férfi valószínűleg nem tudott feldolgozni. Közös gyermekeik elhelyezése ügyében korábban a gyámügyi hivatal is intézkedett - tette hozzá. Kérdésre válaszolva elmondta: a férfinél tartott házkutatás során búcsúra utaló jelet találtak.

A rendőrség az ügyben a két kisgyermek halála miatt emberölés, az élettárs elgázolása miatt emberölési kísérlet gyanújával indított eljárást. Amennyiben igazolódik a gyanú, az eljárást az elkövető halála miatt megszüntetik.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Ugrott volna a vonat elé ez a rohadék mert ezt nem lehet embernek nevezni aki ártatlan gyermekeket gyilkol.
SELIG
@Állami gondozott: Ha már ennyire elborult az agya, miért nem a nőt csapta agyon akkor? Miért a gyerekei életét vette el? Maga az öngyilkosság is gyengeség. Főleg úgy, hogy másokat is visz magával.
Fura amit írtál valóban.
darwin
@Állami gondozott: Anyaként érted?Egy ANYA ,vagy egy APA a saját élete árán is megvédi a gyerekét.Ha éheznek,magától vonja meg a falatot,inkább éhen hal,de a gyerekeit menti.Még akkor is ha át kell adni vadidegen embereknek,csakhogy ők élhessenek.Ezek az anyák és az igazi apák.
Állami gondozott
Meglátszik, hogy csupa kényelmes fotelban ülő ember ír ide!
Soha semmilyen gondotok nem volt csak a jólét!
Fingotok sincs a való világról.
El sem tudjátok képzelni mi járhat egy olyan ember fejében aki körül a világ bezárult. Én egy egyszerű ember vagyok (helyesebben asszony, ahogy itt többen tartják!) de több emberség vagy megértés szorult belém, mint itt sokakba akiknek hatalmas mellénye mellett keservesen kicsi a lelkük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.