A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a Széll Kálmán Terv 2. 0 nem kínál tartós megoldást az ország jelenlegi problémáira, legfeljebb eseti javulást hozhat néhány gazdasági, pénzügyi kérdésben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glycerin
Rád is tartozik az, ha a szomszédod fala lángol.
kkalman
Fletó is milyen okos tud lenni ellenzékben. Nem lehetne az összes hitvány, csak a saját zsebét tömő, szarzsák politikust elzavarni végre a retkesbe?
Dr.luigilongo60
@kkalman: Nem akarnék különösebben vitába szállni de akkortájt(Fletó idejében) kicsit jobban éltünk és nem sarcolták így meg a kisembereket sem.
Ez pedig tény és nem érzelmi kérdés.
kopeba
Nem hoz javulást mert nagy szar az egész , fizetni , megvonni , adózni . Ettől mi lesz jobb.
kkalman
@Dr.luigilongo60: Ezzel én sem vitatkozok, nem is ez a hozzászólásom lényege, hanem az okosság, ami mindegyik politikus sajátja, mikor ellenzékben van. Ez mellé társul dr. Amnézia áldásos tevékenysége. Mikor a politikus hatalomra kerül, azonnal el felejti milyen okos is volt ellenzékiként. A hatalom bitorlása után, a következő választások után, már ismét ellenzékben, újra megvilágosul, és szórja az okosságot ész nélkül, míg ismét nem lesz alkalma a nagy bársonyszékbe beleülnie. Ez egy végtelen körforgás. Két, idióta nagy pártunk ezzel tisztában is van, és már hosszú évek óta arra játszanak, hogy nekik, lehetőleg feltűnés nélkül, mindig nagyon jó legyen, míg mi, akik odatesszük őket, ahol vannak, és nem oda, ahova valók, le vagyunk tojva, de jó magasról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.