Cegléden nagy erőkkel vonult fel a rendőrség vasárnap este, miután bejelentést kaptak egy nagy létszámú csoport randalírozásáról. A rendőrség nem találkozott a csoporttal, viszont a város romák lakta utcáiban több száz fős ott felvonult csoportot - a többi között a Gyöngyöspatán hírhedtté vált polgárőr egyesület tagjait - kellett órákig féken tartaniuk. A roma lakosság egy része elmenekült, roma szervezetek tiltakoztak, és feljelentést tettek apartheid bűncselekmény elkövetése miatt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barbarfiver
Húzás az országból ingyenélők ! Egy régi közmondás szerint : Aki nem dolgozik,ne is egyék!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@gergely: Az lehet de ezek a masírozások sem vezetnek sehova csak a zűrzavarhoz nem a rendhez.
Dr. Felipe
@DR Eric CARTMEN: A balhés cigányokat nem kell senkinek megtűrni a szomszédjában hanem el kell őket vitetni kényszermunkára de az nem megoldás hogy masírozunk fel s alá és ordibáljuk hogy megdögletek cigányok mert ettől még nem lesz rend ugyanis nem minden cigány bűnöző ahogy nem minden magyar bűnöző. Ennyi. Én a kényszermunkatáborok és átnevelőtáborok létesítését maximálisan támogatom mert csak ez lehet a megoldás. Ha mondjuk 5 évet lehúz a cigány egy ilyen táborban ahol megtanítják vele hogy mi a munka az garantáltan nem lesz többet balhés cigány. Ennyi. Ez vonatkozik a munka nélkül lézengő, léhűtő jobbikosokra is.
sonderkommando
@Dr. Felipe: Persze, hogy nem, hiszen nincs rá lehetősége. Ami van az önmagában nagyon karcsú.

Magam is a kényszermunkát szorgalmazom. Durva lágereket kell létesíteni és máris sokkal nagyobb rend lesz. Ha nem éli túl, akkor fogynak, ha túléli, akkor pedig garantáltan kuss lesz. Persze a BTK is szigorításra szorulna...
Egy mélyművelésű bánya köré épült lágerben napi 12 órában lehetne melózni. Ehhez nagyon durva őrök, rossz (ergó szó szerint filléres) ellátás, elégtelen lakhatási és élelmezési körülmények, nehéz munka kézi erővel kellene.
A betegségek, gyilkosságok, öngyilkosságok, alultápláltság kapcsán úgy hullanának mint ősszel a legyek a bűnözők.
Ezekre a férgekre a társadalomnak semmi szüksége, a lágerek lennének a bűnözés fekete lyukai, melyekben a bűnözők eltűnnének örökre.
rézfánfütyülős
Orbán jól manipulál.
A végén a nép fogja tőle kérni, hogy ugyan kegyeskedjen kihirdetni a rendkívüli állapotot azaz a végleges jogfosztást.
gergely
@Dr. Felipe: egy fenét!Normál esetben ilyenkor legalább egy darabig kuss van.
gergely
@Dr. Felipe: @sonderkommando: Na itt a megegyezés,látod@sólyomszem: ?:))
Vannak itt azért közös nevezők.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.