Végre egyszer az egészségügyben is el kell jutnia oda az országnak, hogy a döntéshozók pontosan ismerjék: milyen erőforrások állnak rendelkezésükre, és azok mire elegendők - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere az egészségügyi szakdolgozók 43. országos kongresszusán Szolnokon csütörtökön.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Miért ezután hogy lesz?? Ahogy neki láttak, így csak a nyomor marad!!
KöBüKi
Eddig igen! - de egyre több a magánklinika,igy lassan a nyomor veszi át a gazdagság helyét is,hisz aki teheti nem megy az sztk intézményekbe.!Igy a paraszolvencia is megcsappan.!!!
Feraj49
Attól,hogy az orvosok ápolók béremelést kapnak /jogosan/ még nem lesz rövidebb a várólista,sem a vizsgálatoknál,sem a kezeléseknél.Ez az egyik legégetőbb dolog az
eű.-ben,a várólista. /Hiába fizetem a járulékokat , mégis hónapokat kell várnom egy-egy vizsgálatra.Közben a bér olyan alacsony,hogy magánklinikára nem telik.Az ország gazdag vezetőinek meg VIP kórház ,soronkívüliség az adómból.hogy elba..k.az életemet.
Feraj49
"Kedves" Balogh úr" ez így nem igaz! 22 évvel ezelőttig nem így volt.Önnek kéne rá emlékeznie. Ja pénzért,VIP ellátásért már lehet hülyeségeket mondani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.