Felcsút évtizedekkel ezelőtt a Bicske-Székesfehérvár vasútvonal egyik állomása volt, de a MÁV 1979-ben bezárta a vonalat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Dulcinea: Ahogy kinéz ez f@szkalap nem hiszem, és különben is aki ezt az utat végigjárja a magyar egészségügyben az megérdemli az öngyógyulást.
Feraj49
Szerintem ez nem nosztalgiavonat,hanem zarándokvonat.FIDESZ rajongóknak ! Most még fizetni kell majd érte,de nemsokára ingyenes lesz.Akik ellátogatnak oda ajándékokat is kapnak. Pl. : OV.-t ábrázoló gumicukrot,rágódjanak rajta.
rézfánfütyülős
Nosztalgiavonat?
Orbán sírjához?
Mikor indul az első járat, le ne maradjak róla!
lbs
Szerintem ez jó előkészítése lehet a Bicskel-Lovasberény-Székesfejhérvár átkötővonal megnyitásának.
Annak idején komoly szeméyforgalma volt és teljesen értelmetlenül szüntették meg azt a közúti/olaj/Volán lobbi nyomására.

Új korszerű motorvonatokkal, új megállóhelyek létesítésével mindez újra indítható, sőt az eredeti forgalom is megsokszorozható.
A Budapest-Hegyeshalom, vagy a Budapest Nagykanizsa fővonalakon esetlegh bekövetkező havária esetén, jó manőverezési lehetőséget adhat a vasúti forgalomirányításnak.
kkalman
Végre! Ezután vasúton is eljuthatok az ország megmentőjének a kisuvickolt szülőfalujába. Eddig csak autóval jártam arra, vannak ott még hiányosságok.
Nincs nemzetközi repülőtér, az autópálya is kissé messze van, és ami a legfontosabb, még nem Felcsút az ország fővárosa. De ez utóbbi hamarosan megvalósulhat, ha sikerül elindítani a nosztalgiavonatot, ebben a fene nagy válságban.
Még mielőtt elfelejteném, üzenem a vezírnek, a nosztalgiavonat akkor az igazi, ha egy 375-ös gőzmozdony húzza a két tengelyes, nyitott peronos, fapados vagonokból álló szerelvényt. Minden más egyéb, nem minősíthető nosztalgiavonatnak.
Ha már a mi pénzünkön létesül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.