Gyilkost segített szabadsághoz a magyar kormány Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke szerint. A párt parlamenti képviselői a történtek miatt kezdeményezik az alkotmányügyi, a külügyi és a nemzetbiztonsági bizottság összehívását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A félázsiai pávatáncost meg adjuk ki a csecseneknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@nyanya001: Ebben is igazad van, aki csak párt, és egyéni érdekek ideológiájának érdektartalmát képes előtérbe helyezni, az a Nemzet érzületet mindenkor képes másodlagossá nyilvánítani, függetlenül az igazságtól, a nemzet érdekétől. Ez minden politikus éltető eleme, becsületet igaz érzelmeket ezek nemképesek még csak felfogni sem, nem, hogy az szerint tennének eleget megbízatásuknak. A fejlemények még csak
kezdeténél tartanak.
DogAdventures
Mesterházy egy súlytalan politikus.Eddig semmit nem tett.Némely ember nagy bánata, hogy a fejét csak kívülről tudja vonzó állapotba hozni.A nagyság irigységet vet, az irigység gyűlöletet teremt, a gyűlölet hazugságot szül.
Dr. Felipe
A félázsiai pávatáncost meg adjuk ki a csecseneknek.
KöBüKi
@Dr. Felipe: Oké,de az egész holdudvarával együtt.!!!
keresztapa
@DogAdventures: Ez játszik a hatalom bűvöletében, azt képzeli magáról, hogy ő az aki megtudja mondani a tutit, senki nem kérdi tőle meg, hogyan örökölte ezt a hatalmas tudást, főleg kitől, nevezze meg azt a személyt aki tévedhetetlennek hiszi brosúra szövegét, amely tartalmában önálló gondolatot nem lehet felfedezni, nem veszi észre,
hogy hiteltelenítve van, mivel mindenáron vezető szerepet akar játszani, ez tükröződik
tevékenységében. Ez a politikai pályára irányultaknál születési hiányosság,és nem tetetés, sajnos de a gyakorlat ezt már tényként tartja nyilván, Tények és elvárások
politikában elvannak egymás nélkül, mint az igaz, valóság nélkül elméletileg.
kukac50
Már szabadon engedték és még elő is léptették,hősként ünnepelték. Akkor bűnöző volt vagy csak Magyarországon ráfogták? Tévedtek a bírók?
Nem igazán van megmagyarázva, Pintér Sándor elmondhatná az igazságos verziót,ha belügyminiszternek érzi magát,nem egy maffia vezérnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.