A pénzhasználatról és a hitelekről ír Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Heti Válaszban megjelent esszéjében. A nemzetgazdasági miniszter Sandra és Harry Choron a pénzről írt könyve alapján felidézi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@gabrella: Hogy Te semminek nem tudsz örülni!!!
gergely
Nektek van miből megtakarítani!
Férgek!
leszúrt rittberger
és miből akarsz megtakarítani? az nem megtakarítás, hogy fogod az emberek nyugdíjra félretett pénzét, egy mozdulattal lenyúlod, majd ráfogod, hogy ni, mennyit megtakarítottunk.
marlin
@KöBüKi: Sajnos egyre több "kijózanodott fülkeforradalmárral" találkozok én is akik különféle jelzőkkel társítva emlegetik a Matolcsy, az Orbán (meg a többi "illetékes") édesanyját!!
Egyébként igaza van!!
1./ Jobban élnek mint négy éve!!
2./ Van miből megtakarítani!!
Pedig csökkent a fizetése is!! 847.000.- ről 843.000.- re!!
coyote3
Te igen nagyon balf@sz! Pont az a baj, hogy a sok banki különadó miatt a bankok nem hiteleznek, többek közt ezért nem pörög a gazdaság. Mondjuk kockafej, megmondta a tutit. Veszünk hűtőszekrényt. Elkeserítő, hogy magukat szakembereknek vallók ekkora épületes baromságokat tudjanak kimondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.