Nem várunk el több költségvetési kiigazítást annál, mint amit a kormány már jelenleg is tervez, nincsenek további megszorító intézkedéssel kapcsolatos javaslataink - fogalmazott a Bloomberg...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Ismerjük már a fityisz taktikáját, próbálja rákenni másokra a saját szarát! Mutassák meg a dokumentumokat, mert azt aztán nem akarják...Nem értem, most volt a Pápánál, az nem mondta, hogy hazudni BŰN?!
batukán
Ismerjük már a fityisz taktikáját, próbálja rákenni másokra a saját szarát! Mutassák meg a dokumentumokat, mert azt aztán nem akarják...Nem értem, most volt a Pápánál, az nem mondta, hogy hazudni BŰN?!
KöBüKi
Az IMF soha nem várt el megszoritásokat.!Egy olyan pénzügyi,gazdasági,társadalmi koncepciókból álló dolgozatot várt el,amely mellé nyugodt szivvel és a pénzével odaállhat.!
Mert pld: - ha megnézték,márpedig megnézték hogy mennyi egy magyar nyugdija,vagy mennyi a minimálbére,NEM HISZEM HOGY ANNAK A MEGVÁGÁSÁT MÉG KÉRTÉK,INKÁBB EL VOLTAK SZÖRNYÜLKÖDVE!!!
Tehát a fütyülők taktikája továbbra is : - A GÁTLÁSTALAN HAZUDOZÁS.!!!
marlin
Nem az IMF-miatt kellenek (kellettek) a megszorítások, hanem abból kell(ene) pótolni azt amit a "család"-nak szétosztottak!!
Az egy másik "dolog", hogy nem látják (nem akarják látni) - az embereknek már a megélhetését fenyegeti a Fidesz-Kdnp kapzsisága!!
leszúrt rittberger
kifogták a fidesz vitorlájából a szelet. mit fognak most így összehazudozni?
vukkocska
Ezt mindenki tudja, de a Fidesznek sokkal könnyebb az IMF ellen uszítani, mint valami normális gazdaságpolitikával előállni. Meg vissza kéne állni a többkulcsos adóval, meg az olyan adójóváírásokkal a nagycsaládosoknál, ahol tényleg van eredmény, mert így csak az tudja az adójóváírást igénybe venni, akinek van keresete, illetve magas jövedelme. Mert akinek nincs fizetése, nincs miből jóváírni.
KöBüKi
@vukkocska: Nem tudom Ki hogy van vele,de nekem a hócipőm is tele van az adójóváírásoktól kezdve az összes juttatással.!!!Azt gondolom,hogy ez már egy sokéves átmeneti megoldás ami hosszutávon csődhöz vezetett.!!
Meg kellett volna teremteni azt a komplex gazdaságot amely képes a társadalomban jó megélhetést biztositani,és minden embernek egzisztenciát adni!Erre ma is megvan a lehetőség,bár egyre szükül.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.