Rogán Antal szerint sose gondolták, hogy teljesen kivezetik a bankadót, ezt a magyar adórendszer részének tartják, csak az adó csökkentését tervezték - a Fidesz frakcióvezetője erről a TV2 csütörtök reggeli műsorában beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Te tényleg ennyire buta vagy komcsi ivadék, vagy ennyire hazug???
batukán
Na de ezt a tényt így szemtől szembe hazudni, nem semmi! Igenis, hogy azt mondták, hogy kivezetik a bankadót...majd visszakeresik még a dokumentumokat és akkor megint hazugságon lehet kapni őket.
silber13
Bezony málenykíj Rogán! A csúti eszement atamánod mondta júniusban, Bécsban a gazdasági kamara épületében, hogy 2013 január1-el vagy részlegesen, de inkább teljesen kivezetik a szerinte is brutális bankadót! Ezt ő mondta saját felséges atamáni szájával!, sokak füle hallatára! Vagy kétségbe vonod urad és parancsolód nemes szavait, esetleg hazugnak neveznéd, te jobbágy!? Ne légy oly biztos abban, hogy a nyaki golyóbisod biztosan jó helyen van!
Pálinkafőző Rézüst
@batukán: na akkor ezt olvassa el a kis hazug csipás:
hvg.hu/gazdasag/20100913_varga_mihaly_euro_bakado
Vagyis a 2+1 év az 2013 lenne, ugye, kis csipás Tóni!
A farokért kell állandóan hazudoznotok? verőce elvtárs???
coyote3
Te tényleg ennyire buta vagy komcsi ivadék, vagy ennyire hazug???
töky
Kicsi sperma! Megint hazudunk egy kevéskét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.