A csatár - elbeszélés Orbán Viktorról című könyv Igor Janke újságíró tollából két hét múlva jelenik meg a lengyel könyvesboltokban.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Könyv a fényességes turulsámánról. Lengyel testvéreink, vegyétek vigyétek és gyújtsatok be vele a kandallóba a hosszú téli estéken.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Ha annyira lenyűgöz a magyar miniszterelnök, akkor nagyon szívesen átadjuk. Szerintem még egy kevéske ajándékot (pl:harsonát, üstdobot, de csak azért hogy tudj a fülébe "andalító" zenét adni) is adok.
overdose
Kik azok a hülyék akik megveszik? ja a lefizetett csőcselék!
bakegya
Ha a" jobbik"felét domborítja azt még nem tapasztaltuk.
Ha a "ballik"felét mutatja azt ismerjük!-bármennyire is titkolja,tagadja.
Ha mind a kettőt egyszerre attól mi már besokalltunk és nem vagyunk rá kíváncsiak!
Pálinkafőző Rézüst
Na skacok, e hazai pálya! :)) Az átkosban sokat voltam "lengyelben", és sokáig. Megvannak a régi cimbik. Nem írnám le, miket mondanak erről, mert entero vagy a rühes kitiltatna...:))))))))) Vannak ott is pénzért megvehetők, de a nagy többség szerencsére becsületes!
vukkocska
Egy könyv már megjelent róla. Nem is tette ki az ablakba. Azt sokan megvették. Sőt, az első kiadást azonnal elkapkodták. Azt meg olvassák a lengyelek.
Hellcat
Klinikai eset, elmeorvosoknak fogják adni, hogy ebből az esetből tanulva, könnyebben kiszűrjék megelőzés céljából az ilyen hatalommániás elmebajos diktátorjelölteket...aztán a gumiszobában pávatáncikálhat kedvére..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.