A rendszerváltás óta a jelenlegi kormány az első, amely olyan globális stratégiát dolgozott ki a romák számára, amely tekintettel van a közösséggel kapcsolatos minden szempontra – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a romastratégiáról a Le Monde című francia napilap internetes oldalán csütörtök délután megjelent interjúban.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Óva intem a Le Monde olvasóit, hogy egy szót is elhiggyenek abból, amit ez a álszent megélhetési mond.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Szinte már fuldokolnak a nagy felkarolás alatt !
Levendula
Még mindig engedik a megélhetési szüléseket...
nemkati
És ezt a romák is tudják? Van egy olyan érzésem, hogy valamiért nem is vették észre. Ez a Balog nem csak tapló, hanem hazug is. Ez így együtt már elég hogy a fidesz-kormányban miniszteri széket kapjon.
overdose
igen hallottam a rádióban 60000ft adnak nekik!
nemkati
Na szóval még csak azt akartam mondani, hogy mégis, mi a túrót csináltak ezek amire ilyen büszkék? Ha csak a Jobbik tobzódását megfékezték volna, már az is nagy eredmény lett volna. De mondjuk az MSZP roma felzárkóztatás programot, amit azok jól összehoztak, aztán jól elbarmoltak, legalább azt megcsinálhatták volna. A törpevezérük naponta elmondta, hogy vége a segílyből élésnek, itten kéremszépen már csak munkából lehet megélni. El is vették vagy csökkenetették a segélyeket, munkát meg vagy nem adtak, vagy pár embernek adtak közmunkát, amiből ugye milyen jól meg lehet élni. Ők meg szépen elmentek roma stratégiát megbeszélni az Azori-szigetekre közpénzből. Erre ez a nagy mellveregetés?
kukac50
Munkahelyet teremtsenek a romáknak,úgy karolják fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.