Eldőlt, hogy a kormánypártoknak egyre kínosabb Matolcsy Györgyöt úgy vezetik ki a rendszerből, hogy ő lesz Simor András utódja – állította egy kormánypárti forrásunk. Egy másik éppen az ellenkezőjét mondta, azzal a kitétellel, hogy a gazdasági miniszternek az a feladata, hogy a megszorítások az ő nevéhez kapcsolódjanak, de nem tudni, mi lesz vele a jövőben. Távozására akkor kerülhet sor, amikor a Fidesz vezérkara hangulat- és stílusváltást akar generálni a 2014-es választási kampányra ráfordulva. Mindkét forrásunk megerősítette, hogy a jegybanki devizatartalékkal komoly „gazdaságélénkítő” szándékai vannak a Fidesz vezetésének.

Forrás: hetek.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
Matolyi Simor utódja !!! Ettöl mentse meg az országot a mindenható...
Percek alatt " átcsoportositja" a nemzeti vagyont...(közgép 1...közgép 2...közgép 3)
Nincs az a vagyon, ami ezek beosztanának a NÈP.nek, a SZAVAZÒK-nak
coyote3
Egyre nyilvánvalóbb, hogy a jegybanki tartalékra játszanak, hogy aztán a választásokkor osztogathassanak...Vagy fosztogathassanak???
human
És ha elkezdik osztogatni a pénzt, mit fognak hazudni? Azt, hogy ez mind a hihetetlen gazdasági növekedésből lett finanszírozva? Közben meg ott kong majd az üres valutakassza.
Dr. Felipe
Az EU meg tétlenül nézi, hogy fosztanak ki, rabolnak le egy jobb sorsra érdemes népet ezek a félázsiaiak élükön a baltás baltazár rablóvezérrel.
silber13
Ha lehet választani, inkább az első megoldásra szavaznék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.