A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások diáksága, mint Daniel Cohn-Bendit, az anarchia nagymestere. Fogalma sincs, mit akar, de azt nagyon akarja – és a rendet, a polgári társadalmat pedig nagyon nem akarja. Akkor De Gaulle bőrére ment a játék. És az általa képviselt rendet akarták felszámolni. De Gaulle-t pedig egy sok százezres polgári tüntetés mentette meg. Annak láttán Vörös Daniék is eltakarodtak végre az utcákról és a barikádokról. Most szólok: ha ezen fog múlni, akkor meglesz. Megcsináljuk ismét. Ne gondoljátok, hogy annyira egyszerű dolgotok lesz, mint a taxisblokád idején!

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@scandináv: Hát ha itt most valami köze van a szemitizmusnak az egészhez akkor azt kell mondjam igaza van...
sóher
Bayer menj az Orbánhoz nyalni hátha kapsz egy jól fizető állást! fáj az igazság? beteg az egész bandád degeszre tömik magukat stadionokat épit, mindent velünk fizetett meg miről beszélsz? nincs munka,nincs lakás hazugság minden a fidesz körül átlagbér röhelyes 219-ezer : minimálbér , közmunka bér!
taglo
Addig ,foglalkoztok a diákokkal ,mig megjelennek a szülők ,és a nagyszülők ,és ketté hugyoznak benneteket eggyenként ! (tetves bagázs! Amúgy kisköcsög ,ANYÁDAT ,fenyegesd ,ne a mi gyerekeinket ! )
Mobil123
A saját kölykeidet fenyegesd f@szcimbáló.
Dr.luigilongo60
Zsóti az újságírás és a politikai kultúra legalját képviseli.
Nem véletlenül a kis barna ember barátja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.