Egészen elképesztő reakciókat vált ki a hatalomból az, hogy a fiatalság nem hagyja átverni magát - olvasható a fedor.blog.hu bejegyzésében.

A szerző mindezt annak kapcsán írja, hogy egymás után hívták be a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium végzős diákjait, és tanáraikat az igazgatói irodába és faggatták ki arról, hogy beszélnek-e meghirdetett sztrájkról, a tanárok buzdítják-e őket arra, illetve a keretszámok szóba kerülnek-e közöttük.

Felteszik a kézenfekvő kérdést, hogy: Hát mi van itt? Visszatérnek az ötvenes évek? Először a diákvezetőket nyomozzák le, és élnek vissza az így megszerzett adatokkal, most meg már a kiskorúak vannak soron?

További részletek ide kattintva >>>

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Akkor felépült az ország,most leépítése folyik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Proli
@entero: :)
Látom neked boldog marad az új év és maradjon is!
entero
@Proli: Köszönöm, remélem neked is az lesz, én legalábbis azt kívánom.
kukac50
@QQCSI: Jó volt a mackónadrág,egy évben egy pár hosszú szárú cipő télre, egy szandál meg nyárra. De nem fagytak meg ennyien azokban az időkben mint most,és nem voltunk a koldusok országa,úgy mint ma. Többre értékelték az emberek egymást.
sokanvagyunk
Biztos, hogy nem az ötvenes évek jönnek vissza, csak egy balfék seggnyaló akciója! - ilyenek mindig voltak és lesznek. Remélem, megreptetik mielőbb! - A TASZ-akciókról meg különvéleményem van, azokról is, akiket meg szokott védeni...
kerék
@vilifater: Sajnos ez is elképzelhető. Amíg olyanok vezetnek minket akik a zsebüket tömik és az ellenzék elleni hadjárat a legnagyobb gondjuk, nem mozdulunk semerre.
diktátor
@kerék: Sajnos mozdulunk. Lefelé!
Viszont kesergésre semmi ok!
"A negatív növekedés is növekedés"

www.youtube.com/watch?v=yG8uxjtnvd4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.