Munkacsoportot alakít a Fidesz a gáz-, villamosenergia- és távhőárcsökkentés ellenőrzésére és nyomon követésére - jelentette be Rogán Antal. De mire fel? - kérdezi az MSZP. Mi az, hogy egy párt saját "munkacsoportja" ellenőriz bárkit is?

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
bocsi nem a rogán féle fekete sereg ellenőrízte a béreket is?
(nem sok sikerrel) és milyen jogkörökkel ruházzák fel? büntethet is? vagy rögtönitélő bíróság lesz? szép időket idéz...
tűzróka1939
Ennek a "munkacsoportnak" egyetlen egy értelme van . Legálisan tömni a zsebet . Maholnap oda jutunk, hogy sikkasztó , csaló emberekről kell példát venni a gyerekeinknek . A becsületsértés fogalma értelmét veszti . Mi az, hogy csak a trotyesz delegálhat csak tagokat ? Ennek a csipás majomnak állatkertben a helye . Miért nem marad meg a gyerekcsinálásnál ? Ahhoz ért . Mert mint tudjuk oda nem ész kell .
tűzróka1939
jav. : Mi az , hogy csak a trotyesz delegálhat tagokat ?!
Pisti271
Németh Szilárd a "rezsikommandó" vezetőjeként volt vendég Kálmán Olgánál az Egyenes Beszédben. Szóba került a gáz és villamosenergia számlák tartalma, mit takarnak egyes tételek. Rendre az volt a válasza, hogy nem tudom.
tűzróka1939
@Pisti271: A vezírnek pont ilyen emberekre van szüksége . Hű csatlós nem gondolkodik csak észnélkűl végrehajtsa a neki kiadott parancsot . Na meg mit várunk egy olyan párttól melynek tagjainak túlnyomó része valaha komcsi volt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.