Azonosította a lengyel hatóság a Tesco lengyel gyártású, sajátmárkás nápolyijának gyártáshoz használt tejporban talált, rágcsálóméregnek feltételezett granulátumot: a tejpor valóban rágcsálóirtó szerként...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Hajrá tesco vásárlók, vegyétek a mérget...
sokanvagyunk
"A lengyel termékekkel kapcsolatos fogyasztói panaszról, megbetegedésről a mai napig nem érkezett hír" - jobb lesz, ha létszámellenőrzést tartunk itt is...
csikknorisz
Nem a teszkóra vonatkozik ez kizárólag. A Magnolia olyan országokba is szállít, ahol nincs is tesco. A termékeiket árulják kisboltokban is például. A boltokba került cuccoknál egyébként nem mutatták ki sehol.
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Persze vannak akik azonnal ugranak egy multi neve hallatán, holott ezeket a termékeket a beszállítók gyártják, csupán a címke rajta a multié.
Zsoel
@palika: Aki a Tescóban vásárol, az többnyire nem jókedvéből teszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.