Drága a gáz? Megvesszük! Állami kézbe kerül a földgáz Magyarországra való szállítása. Már csak alá kell írni a megállapodást az E. ON földgázcégeinek megvásárlásáról - derült ki Orbán Viktor miniszterelnök reggeli rádióinterjújából. Az ár is nagyjából megvan: végül körülbelül 800 millió euró lett, ami jóval alacsonyabb a korai elemzői becsléseknél. Ám nagy kérdés, hogy a 235 milliárd forintos vételárat honnan teremti elő a kormány, s hogy ezen túl mibe is kerül majd ez az ügylet az országnak.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Lóvetta? ja előveszi az eltüntetett milliárdokat?
musicnummer1
Az ´"èv " ??? Mégcsak február 1 van...képzelem, ha ez a 2013-as év legnagyobb üzlete
mit várhatunk ezután...Putyin...meg a többi kömmunista vezetö...mint KISZ-es korában
Hajrá Magyarország...hajrá magyarok ( az a kevés, aki marad)
Hellcat
800 millióért megvették a 300 milliót érő üzletágat...ez akkor kinek jó üzlet???
tűzróka1939
Még hogy volt olyan értesűlés is , hogy a tározók 2 az az kettő milliárd € is érhetnek . Tudtommal már a 400 millió € is sok érte . ja majd azt hiszi olcsóbban kapjuk a gázt . Már egyszer próbálkozott a Gazpromnál olcsóbb gázért . Világosan megmondták , hogy nem adják olcsóbban . Amnéziás ez a talpasparaszt ?
marlin
Kinek az E-ON-nak?? Vagy valamelyik havernak??
Ugye nem csak én emlékszem arra amikor a Fellegit átb@szták a Szurgutnyeftegáznál!! az is nagy üzlet volt - a haveroknak!!
coyote3
Megjegyzem hiába tisztogatta a nyelvével Putyin altestét a gáz nem lesz olcsóbb nekünk. Sőt nagyobb és direktebb lesz a függőségünk az oroszoktól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.