Három év alatt százezerrel csökkent az 50 százalékos kedvezményes étkezést biztosító Torkos Csütörtök vendégeinek száma. A csatlakozó éttermek érdeklődése tavaly és idén is visszaesést mutat a korábbi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mert mióta a fideSS ekkora sikereket ért el még a torkosságról is leszoktatta az embereket sőt most már hájas, lúdtalpas gyerekeket sem nevelnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
A szégyen csúcsa Tolna megye volt . A országban egyedül ,a megye székhelyek közül minden vendéglátós sajnálta, egyszer kedvezményesen etetni a vendégeit.
Véleményem szerint kisebb haszonnal ,több vendéggel újra életet lehetne lehelni a vendéglátásba. De most a kevés munka (kevés fogyasztó), hatalmas árrés a divatos trendi ,minden szakmában.
X-ray
@entero: Ez hazug komment volt részedről.
te, aki annyira tájékozott vagy, te ne hallottál volna a torkos csütörtökről???
Csak azért írod ezt, mert ezzel is sugallni akarod a gazdagságodat, miszerint nem vagy rászorulva az 50 % kedvezményt nyújtó éttermi lakomákra.
Sunyi vagy entero, sunyi!
verőce21
Sajnos - egyéb elfoglaltságaim miatt -, most nem tudtam elmenni étterembe Torkos Csütörtökön. Pedig többször is kaptam róla SMS-t kedvenc éttermemtől. :)
entero
@X-ray: Isten lássa lelkemet, most hallottam róla először! Mivel nagyon ritkán nézek tévét, valószínűnek tartom, hogy elkerülhette a figyelmemet, vagy nem tudom. A tájékozottságom más témákban jelentkezik. Nem kell minden mögött a rosszat látnod. Ami biztos, hogy itt nálunk egyik étterem sem csinálja, talán ezért sem hallottam róla. Ez van.
kukac50
A családok jövedelme vesztett az értékéből az a probléma.
talánegyszer
Csatlakozom ahhoz a véleményhez,hogy a pénzünk lett kevesebb például nekem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.