Életének 77. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt Kézdy György. A Jászai Mari-díjas színművész a BorsOnline szerint öngyilkos lett, kiugrott a kórház ablakán, ahol kezelték. A hírt hivatalosan nem erősítették

Forrás: origo.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Jó utat Neki! Vajon miért ellenzik nálunk a többszörösen ellenőrzött, és ellenjegyzett eutanáziát, mint a skandináv országokban?? Miért kell ilyen szörnyű tettre kényszeríteni valakit, valakiket,a fizikai fájdalmuk, és a reménytelenség okán, álhumánumból, álhívőségből? Akik ezt teszik, a legaljasabb kínzói az embereknek! Ennek csak az tud ellent mondani, aki még NEM látott a rákos betegség végső stádiumában SZENVEDŐ, már morfiummal sem segíthető beteget!!! Ne élje át, de akkor ő is eutanáziáért könyörögne...:
wormy
'Minden elmúlik, mint az álom
Elröpül, mint a vándormadár,
Csak az emlék marad meg a szívben,
Halványan, mint a holdsugár."
Friedrich Schiller
Nagyon szerettem.
nemkati
Annyira sajnálom! Remek színész és remek ember volt. Nagy betegsége, nagy tragédiája lehetett, ha ilyet tett. Örök nyugalmat neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.