Darabokban van a Magyar egészségügyi ellátórendszer, sok helyen a kórházak költségvetéséből még a gyógyszereket sem tudják kigazdálkodni a betegeknek - mondta Sinkó Eszter egészségügyi közgazdász, az Egészségügyi Menedzserképző Központ programvezetője a Napi Gazdaságnak....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Már elég rég óta a saját gyógyszereit viszi magával a beteg a kórházba,mert amikor a beutalót megkapja felhívják rá a figyelmét.
Levendula
Ismerősöm nem akart kórházba befeküdni, a bőrgyógyásza mégis "beutalta". A beteg testén apró kis pöttyök voltak, ezekkel általában nem fektetik be a pácienst.
A lényeg az, hogy egy hét kórházi tartózkodás után megszökött az én ismerősöm. Ugyanis gyógyszert nem kapott, mert nem volt. Vizsgálatokat nem végeztek rajta, nem mondták meg neki, hogy mi a baja, hiába kérdezősködött, az illetékes orvos soha nem volt elérhető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.