Martonyi János szerint minden ország érdeke, hogy területén otthon érezzék magukat a kisebbségek, és Magyarországnak is az a célja, hogy a határon túli magyarok a szülőföldjükön találják meg a boldogulásukat.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szepwilly
@dr lóherre: Hagyd had dolgozzon meg a kannasert!
miazavalami
@Pilóta: Hm! Ez érdekes! :-) Milyen ember Martonyi? csak azért kérdezem , mert a politikusokat hajlamosak vagyunk csak a tetteik után megítélni. De nem ismerjük az embert. Aki talán teljesen más... :-)
miazavalami
Ja! Valahogy mindig elfelejtjük megkérdezni az ottani magyarokat ők mit akarnak!
Darthon1
Azért a Kövér viselkedése és koszorúzása, a Tömjén Zsóti belovaglása, a Csüngőhasú nyilatkozatai mind olyan látszatot keltenek, hogy tiszteletben tartjuk a kialakult helyzetet. :-)))) A Martonyi pedig bevallottan beszervezett ügynök volt, D akárhányas, lehet áldott jó ember és a tudása is akármilyen nagy, azért az a kis sárfröccsenet ott van az életművén:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.