Mitől jó egy iskola? Mi a tanárok felelőssége? Mekkora szabadság jár a diákoknak? Mire jó a diákönkormányzat? Sok felnőtt véleményét hallottuk mér ezekről a kérdésekről, ám most a középiskolások válaszolnak egy pályázat keretében. A LájkSuli-ban Facebookon kell megálmodniuk a tökéletes iskolát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
"A tanár fontosabb ember, mint a miniszterelnök"

Ennél a miniszterelnöknél még egy döglött légy is fontosabb !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@kerék: de azért megszívlelték a HÖK véleményét, és bővítették a felvehető létszámot, ha eléri a pontszámot. A diákhitel is igen alacsony kamatozású.
A tanárok fizetése nem sok, de nekem az is tetszik, hogy teljesítmény alapján akarják a pályán az előremenetelét biztosítani. Hidd el, nagyon sok az alkalmatlan tanár, aki sem tudásban, sem emberi hozzáállásban nincs azon a nívón, ahol lennie kellene.Az viszont tény, hogy a tanárok biztonságát, a nyugodt környezetet biztosítani kell akár törvényileg is ahhoz, hogy valaki vállalja ezt a nagyon szép, de nagyon nehéz, és felelősségteljes munkát.
kerék
@furfang: Közben felvitték a pontszámokat, most van ahol annyi pontszámot kérnek, mintha orvosira menne az ember.
A diákhitelről ne beszéljünk, tanár ismerősöm is azt mondja, hülye aki felveszi, az ember még nem is dolgozik de már tartozása van.
Igen, sok az alkalmatlan tanár, de azért 80-90 ezres fizetést adni szégyen, mikor a miniszterek (van aki írni sem tud) fizetése 2000 000...nem túl reális, ne is csodálkozzunk, ha a jó képességű tanárok elmennek az országból.
Csizmás Kond
@aremy: Az égés során nem csak korom és füst keletkezik hanem pl víz. Tehát minél több víz szabadul fel az égés során annál több a lerakódás...
aremy
@Csizmás Kond: a 100 fok alatti víz jelenléte káros ezért van meg adva a távozó füstgáz
hőmérséklete és hamu no meg a meleg is keletkezik.
SLAakku
"Nem kell rendőrállam, ahol a rendőr többet keres, mint a tanár". (Kövér László)

A parlamenti őrség fizetését hasonlítsuk össze a tanárokéival. A parlamenti őr többszörösét keresi a tanárénak. Az őr ezek szerint sokkal fontosabb mint a tanár? Vagy a miniszterelnök?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.