Bajnai Gordon és az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért politikusai nem írják alá a "nagy rezsihazugság" adatgyűjtő íveit és ugyanezt javasolják a változást akaró polgároknak is.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
@zipper: Miért kell egy 2/3 parlamenti többséggel rendelkező párt mellett béke tüntetni? A 3/3-ért?

Az aláírással kiegészítik a Kubatov listájukat. Aki megverte az aktivistájukat, vagy nem írt alá az fekete pont+komcsi-libsi.
zipper
@coni: Minden jel szerint nagyon igazad van !

Bajnainak az egyik legnagyobb hibája, hogy belelát abba a fondorlatos sötét fejükbe, ráadásul -Orbánnal ellentétben - közgazdasági szaktekintély is ph.d fokozattal.
coni
@gabrella: Sajnos, az egyszerű, marxizmuson felnőtt emberek számára minden sikeres ember egy gaz, tolvaj oligarcha, mert nincsenek tisztában a szavak jelentésével. Egy alapítvány támogatásából nem lesz politikai haszna egy döntéshozónak sem, az a gond, hogy a politika és az ország van az oligarchák zsebében, nem az alapítványok. Ezért az uniós pénzek, MNB tartalékok átvándorolnak az oligarchákhoz. És ezek a nevek érthető módon nem nyilvánosak, hanem sajnos mint EON ügyben is, államtitkok.
Csizmás Kond
Nála semmi nem létezi ami megtörtént...ha pedig az ellenkezőjét állítod beperel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.