Az elnök visszadobja a kormányt a védhetetlen ügyek piszkos részleteinek nyilvánosságra kerülésétől megvédő módosítót, amivel a trafikmutyit próbálták elsikálni. Ha viszont a Fidesz azt újra elfogadja, Áder feltett kézzel fogja nézni. (Fotó: Huszti István/Index) [...] Bővebben!

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
semennyire. Színház az egész világ. Úgy tenni, mintha lenne gerince, de valójában egy csigaváz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@nemkati: Ez dupla fikció! :)
"ha lenne Áder pucájában vér";
"a Fidesz nyíltan elzavarta volna"Ádert?
Ha Áder tökös legény lett volna, udvariasan visszautasítja a közt.eln.-i jelölést...
nemkati
@QQCSI: Hát ez igaz! Tisztességes ember el se vállalta volna. Talán a kormányzásuk elejeén, meggyőződésből. És akkor már rég lemondott volna magától. De ilyen előzmények után, és ilyen kormányzási stílus után egy magára valamit is adó ember, még ha fideszes is, nem vállalta volna el. Most azért az látszik, hogy vergődik, de egye meg amit főzött.
Kutyafüle
@kata53: Nem a vita kedvéért, csak mint magánvéleményemet mondom el. Nem szabad abba a hibába esni, hogy lebecsüljük az ellenfél erejét. Ha valamit tud, akkor azt el kell ismerni, mert ha nem, akkor veszítesz vele szemben.
Sokkal tanultabb és intelligensebb, mint a vendéglátós Paja volt, aki csak hajlongani tudott, meg mások tudásából megélni. Áder más. Ő egy karakter. De neki is megvannak a korlátai.
Erősen meghatározzák neki, hogy meddig mehet el. Nem muszáj velem egyetértened, és a most rámzúduló kommentekre nem is fogok válaszolni. Nekem ugyan tökmindegy, hogy Te mit hiszel. Egy kissé másképp gondolkodunk, ennyi:))
kkalman
Már a feltételezés, hogy Áder szembemegy a Fidesszel, vicc.
De a jogköre úgy van meghatározva, hogy egy törvényt csak egyszer dobhat vissza. Második alkalommal alá KELL írnia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.