Romániában is kutatásokba kezd a Mol, miután három blokkra nyert el koncessziós szerződést. Várhatóan Magyarországon is írnak ki újabb pályázatokat, ahol a Mol szintén szeretne újabb kutatási blokkokat...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Hát ez igaz.A legnagyobb átdobásra.99-ben beásatták a 2,5 bárt a mezőgazdasági és erdő művelési ágú földemre,bejegyeztette a szolgalmi jogát és 5m szélességben 500m hosszúságban meg a biztonsági övezet biztosításának kötelezettségét.INGYEN KÖLTÖZÖTT RÁ A ZÁZTKERTI MŰVELÉSRE ALKALMATLANNÁ TÉVE AZ ERDŐT-SZÁNTÓT,SZŐLŐT GYÜMÖLCSÖST,DE MÉG AZ ODA VEZETŐ FÖLDUTAT IS,MERT MŰSZAKILAG TEMETETLÉNÜL ÁLL A NYOMVONAL,AMINEK JÓRÉSZÉN UGYANAKKOR TÖBB HEKTÁR ERDŐRE LE FÖL JÁRNAK A TRÉLERTŐL ELKEZDVE AZ IFÁKIG-VADÁSZOK ERDŐGAZDÁLKODÓK.
Se víz se tűzvédelem,ha mi személyautóval vizet felhozni kényszerülünk,akkor magunknak kell útkarbantartást végezni,mert senki soha ki nem száll a kocsijából hogy a gödröket amit az eső utáni vízmosás ki hord, betemessük.
ALIG VÁROM HOGY VALAKI ÚGY CSUSSZON RÁ A GÁZVEZETÉKÜKRE,HOGY AZTÁN A LEVEGŐBE IS EMELKEDJEN,MERT ADDIG NEM INTÉZI SENKI EZT A HELYZETET AMÍG VALAMI KATASZTRÓFA NEM TÖRTÉNIK.A MOL MÉRNÖK SZŐLŐJE IS HATÁROS EZZEL A VEZETÉKKEL BEÁSOTT,ILLEGÁLIS ÚTSZAKASSZAL,DE Ő IS CSAK HASZNÁLJA ANÉLKÜL HOGY ZAVARNÁ EZ A HELYZET.Bokor alatt,fű alatt intéződik itt is minden,csak úgy mint minden másban az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.