A fogyasztók 53 százaléka támogatja az állami szerepvállalás erősödését az energiaszolgáltatásban, a rezsicsökkentéssel pedig akkor is egyetért 59 százalék, ha a szolgáltatóknak hosszabb távon veszteséget okoz – derül ki az Energiainfó.hu szakportál kedden ismertetett reprezentatív kutatásából.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vörösfuvalat
" akkor is egyetért 59 százalék ha a szolgáltatóknak hosszabb távon veszteséget okoz"
Igen de a hosszabb távot a magán cég nem várja meg . Visszakerül az ágazat az államhoz. Akkor meg ki fizeti meg a veszteséget? Az adófizető! Volt már ilyen azt szocializmusnak hívták. Érdekes akkor is végül a nép fizette meg az olcsó rezsit az életszínvonalban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Kifizetjük ezt a rezsicsökkentést többszörösen máshol, más formában, aki ezt képtelen felfogni, tényleg nagyon hülye.
Hellcat
Ki támogatja? A sok agymosott aki jól megvezettek...meg az a 3000 békemenetes akik minden aláírásgyűjtő bódénál 5x aláírták fejenként a papírt? @Dr.luigilongo60: Mondja jól...már rég behajtották a 4-5 Orbán csomagban a többszörösét...
A Tündik bündije
Majd jön a keserű pirula pár hónap múlva, amikor a fűtés/víz/áram stb. szolgáltató azt mondja, karbantartás kéne? Bocsi, kiesett pár tízmillióm hónapról hónapra, úgyhogy nem lesz. Ja, és elsejétől X százalékkal csökkentem az alkalmazottak számát, mert ezentúl nem tudom mindent megfizetni. Akkor is fogják az agymosottak lengetni a zászlót?
JAJMÁR
Csak ennyien?? Talán el kellene törölni a rezsit, az népszerűbb lenne! 2/3-al bármit lehet, esetleg gyűjtsünk erre aláírást. Úgy tippelek, közel 100 % támogatná!
Tootsy
En pedig azt nem hiszem el, hogy ez lenne az alairasok igazi statisztikaja! Szerintem ha valaki gyorsan alakitana egy fuggetlen, erre kijelolt bizottsagot - nem is lenne feltuno, hiszen naponta tobb gittrago bizottsag all fel , szaktudas es hozzaertes nelkul-, szoval, ez a bizottsag alapos szemrevetelezessel tutira ki tudna mutatni, hogy volt, aki tobb helyen is alairt, mint fideSS-es rajongo, vagy parttag, vagy csak ugy...
A Tündik bündije
@Dr.luigilongo60: Ma átlagosan 30 százalékkal kerülnek többe az alapvető élelmiszerek (ne nagyzoljunk, csak a minimum: kenyér, tej, tojás, hús, cukor, olaj), mint három éve, de van olyan is, ami majdnem a duplája lett. A csúti paraszt addig szabadságharcolt, amíg az amúgy is sz@rban lévő gazdasági helyzet felrántotta az eurót 40-50 forinttal, ma már az is hír, ha 300 forint alá megy. Sikeresen tovább mélyült az infláció. Egy négytagú család alapvető élelmiszer-beszerzése havonta így alsó hangon 7-8 ezer forint plusz, mint 2010-ben, a rezsimarhasággal pedig visszakapnak jó esetben 2-3 ezret, és akkor a valagnyi új adóról még nem beszéltünk. Valóban, aki ennek bedől, az a legnagyobb marha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.