A volt fideszes képviselő, Balogh József élettársa, bár egy időre otthagyta agresszív párját, most az RTL Híradó információi szerint visszaköltözött hozzá. Mint ismert, a politikus azt állította, hogy élettársa egy vak komondorban esett el, így sérült meg korábban.

S. Terézia, miután kiengedték a kecskeméti kórházból, nem a képviselő fülöpházai tanyájára ment haza, hanem Solton, egyik fiánál húzta meg magát.

Az RTL Klub csütörtök esti híradója szerint most mégis hazatért. A hírműsor felvételei szerint a képviselő és élettársa közös kerti munka után együtt ment be a házukba pihenni, azaz látszólag megindult a békülés. Sőt, a hírműsornak az asszony annyit el is mondott, hogy valóban visszament közös otthonukba és most jól megvannak egymással.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Tehát van az pénz amiért vereti magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
Nem volt gépem, nyilván írta már más is, hogy ez egy rohadt zsarolás és jogi kiskapu egyben.
percsi
@pacsni: az is lehet, hogy erőszakkal vitte haza ez az elmeháborodott! A tárgyaláson be fogja vallani, hogy a komondor lökte fel!
pacsni
"percsi" lehet hogy igazadvan, kitudja, hogy mennyit mindent fognak osszehordani a tàrgyallàson. Kivancsi leszek rà.
khmm
Eddig nem írtam, nem szerettem volna megbántani senkit aki hozzászólt, és megpróbálta védeni a hölgyet.. de mivel csütörtök óta téma... még csak azt sem hogy 'ugye megmondtam'- al.. Nem sajnálom ! Megérdemli a sorsát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.