A Human Rights Watch legutóbbi, Magyarországgal foglalkozó jelentéséből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Az egyes nemzetközi szervezetek hazánkkal foglalkozó dokumentumai például nem egységesen ítélik el a kormányt, ami mindenképpen tompítja az egyes megállapítások élét.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A kohéziós pénzek eddigi felhasználása teljesen átláthatatlan, csak annyi látszik, hogy többnyire a Fidesz holdudvar kapta. (Nyilván, különben minden adófizető láthatná, ki, mennyit kapott pontosan és milyen pályázattal nyert).
Ezért a kohéziós pénzek felfüggesztése elsősorban Simicskát érintené és a választási költségvetést, legkevésbé az embereket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@csikknorisz: 20.21-re: Na, ez nem semmi volt, ami ide le vagyon irva, de ezt sajnos az otthoniak nem latjak at ennyire osszeszedetten, mert mar szerintem mindenki bele van fasulva a "mindennapra egy torveny" csinalasaba, eroltetett keresztulnyomasara, ez egy nonszensz, hogy 600 torvenyt nyomtak at eroszakkal, amiben mar az elet minden teruletere bepofatlankodtak,... Szomoru ez, es Orban meg csak meg sincs benne emlitve nev szerint, csak a kormany,...
marlin
@lacika1ö: Sajnos Pünkösd is a farizeusok ünnepe lett!! (A hívők helyett a "hívek" várják a Szentlelket és csodálkoznak, hogy nekik nem jön!!
Viszont én ezt a táblázatot akartam küldeni:
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/168237_652510058096166_742313912_n.jpg
Szóval 18 új adóval és a 3000 milliárd einstandal is növelte Orr bán, meg a jobbkeze az államadósságot!! (Bár ezt faékeknek hiába mondod, ők csak azt látják, hogy a KÖZGÉP jobban teljesít !!)
lacika1ö
@marlin: Értelek,ami Fideszes az jól teljesít,és az élhet mint hal a vízbe,, A GYERMEK NAP LEGYEN ÜNNEP ÉS INGYENES MINDEN A GYEREKEK RÉSZÉRE !!
yazo64
@lenhardtibolya: Nagyon sok kommentben olvasható orbánékról vélemény, ne kelljen már bemásolnom ide az ámokfutásuk okozta károkat...
lenhardtibolya
@yazo64: Igaz, ezen az oldalon nagyon negatív a jelenlegi kormány megítélése. Ha bármivel is jobb lett volna az előző kormány, akkor azt mondanám, hogy változásra van szükség, de én emlékszem, hogy azok sem voltak jobbak, tehát van rossz és volt még rosszabb. Remélem, nemcsak ezek közül lehet választani jövőre!
yazo64
@lenhardtibolya: Nem csak ezen a fórumon negatív a vélemény... nem volt sokkal jobb az előző kormány, valószínű hogy az is visszaélt volna azzal ha 2!3-os többséget kap, nem tudni... orbánnal nagyon elszaladt az a bizonyos ló, sajnos csak ő hiszi azt hogy amit csinál az maga a tökély... a holdudvar meg sodródik vele, nem harap abba a kézbe amelyikből enni kap...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.