Sem a családellenességet, sem a kozmopolitizmust, sem a balodal összeesküvését, sem a kettős mércét nem látja az Európai Unióban Jacques Santer, az Eudópai Bizottság volt elnöke. A kereszténydemokrata politikus szerint Európa továbbra is szilárd értékeken nyugszik. Az egykori luxemburgi kormányő szerint a válságkezelésben meg kell találni az egyensúlyt az adósságvágás és a gazdasági élénkítés között. Az energiaárak csökkentése európai szinten is fontos ügy.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Mivel Santer ur elegge disztingvalt uriember, nem mondja, hogy ov mar megint kihagyott egy kezelest, jobban el kene ot latni, kulonben meg tobb kart tehet uralkodasa kozben... nem fogja azt mondani, hogy ez egy skizofren elme uldozesi maniajanak a manifesztalodasa,...
Nauta
@Tootsy: Én azéé tobább megyek!! Santer egyszerűen ki fogja rúgatni orbant és ócska antidemokratikus gyülevész bandáját a Néppártból!! Utána meg az országot az EU-ból ha a rablóbanda újra hatalomra kerül!! Erre még fogadni is mernék egy üveg jó minőségű /ancsa/ tokajiban.
Tootsy
@Nauta: Na, ezt en is el tudom kepzelni, de jo lenne, ha Ma.o. maradhatna az Eu-ban, es csak orban meg a sleppje mehetne a lecsoba,...:o))
Manhattan
Orbánnak már Székesfehérváron "náci" volt a beceneve. Brutálisan verte a szüleit és a testvérét. A telekis geng hírhedt volt arról, hogy a zsidó óvodásokat rendszeresen disznóhús evésre kényszerítették. Titokban újjáalakították a nyilaskeresztes pártot. Ebből lett a mai Fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.