A tervek szerint a balatonalmádi Magyar-Angol Tannnyelvű Gimnáziumban is tartott volna az etikáról előadást angol nyelven Heller Ágnes filozófus, végül a program meghiúsult, az intézmény vezetője nem engedélyezte azt – értesült a Veszprémi Napló több forrásból. Az igazgató a szülők kérésére hivatkozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ebben a gimnáziumban volt az a bizonyos listázás is és a diákok kihallgatása KGB s módszerekkel és amint az ábra mutatja az igazgatónő még mindig a helyén van és folytatja "áldásos" tevékenységét mindenki legnagyobb "örömére"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Hihetetlen! Nem kell a tudás, nem kell a széles látókör, egy angolul szépen, jól beszélő előadó előadása, nincs szükség korunk ( élő ) filozófus gondolataira. Hogy válasszon az okos diák a különböző nézetek között, ha meg sem hallgathatja. Heller Ágnes egy tudós, akinek előadását meghallgatni megtisztelő lehetőség. Heller Ágnes Asszonynak: "...én egész népemet fogom s nem középiskolás fokon tani-.tani." S nem csak egy középiskolában. Milyen országban élünk???
jancsipapa
Az etikáról Heller Ágnes ?!?! Még jó ,hogy letiltották ...
Dr.luigilongo60
A fitymaszos taplóság és a minden áron való megfelelési kényszer az ilyen agyaroggyant komisszároknál tényleg nem ismer határokat.
Manhattan
Ja kérem, mit vártatok? Heller Ágnesnek két föbüne van. 1. Nem Fideszes hanem liberális. 2. Tetejében még zsidó is. Az már csak hab a tortán, hogy egy intelligens hölgy aki kenterben veri az összes Fideszest a maguk 60 IQ-jéval. Elnézést, lehet hogy most túloztam. Mármint az IQ-t nézve.
nemkati
@Manhattan: Nagyon úgy néz ki, hogy túloztál! :)
És vigyorgok, de halálkomolyan gondolom. Az pedig inkább siralmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.