Kikerül az alaptörvényből az passzus, amely szerint ha az államnak váratlan fizetési kötelezettsége támad az Alkotmánybíróság, az Európai Bíróság vagy más nemzetközi bíróság döntése miatt, adót vethet ki ennek finanszírozására, valamint törlik a bíróságok közötti ügyáthelyezés lehetőségét, de nem veszik ki a korlátozások alól az európai parlamenti (EP-)választási kampányokat - jelentette be a külügyminiszter.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
@kukac50: Ez a gránitszilárdságú Alaptörvény. A nemzeti gránit flexibilis.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@kukac50: Ez a gránitszilárdságú Alaptörvény. A nemzeti gránit flexibilis.
kedwes
@kukac50: Van még sok, ami kimaradt. Ha lesz idejük bele is írják.
A legfőbb ami kimaradt, hogy: Az összes képviselőre - kivétel nélkül - vonatkozik a Munka törvénykönyve. A munkáltató pedig a választó körzet!
kukac50
Nem gondolkodnak és nincsenek jogászok akik tudnák,hogy mit vár el az Uniós törvény.
Eszetlenül, fejetlenül nyomják a gombot a képviselők.
pacsni
màr annyi modositàst csinàltak ezek a hulyèk, hogy màr azt se tudjuk melyik paragrafus az igazi ès melyik van èrvènybe! ez màr REBUSZ nekunk is meg nekik is.
coni
Részegen jobbat írtam volna, mint amit a narancs csapat összehozott.
Igazság szerint az egészet ki kellene kukázni és szakemberekkel, társadalmi és ellenzéki egyeztetéssel elkészíteni egy olyan alkotmányt ami nem csak egy szűk kolesz szoba érdekeit védi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.