A magyar állam ma jól teljesít, ha veszélyhelyzetről van szó - mondta Orbán Viktor a katasztrófavédelem és a rendvédelmi szervek árvízvédelmi munkáját értékelve a 24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilapnak adott, szombaton megjelent egész oldalas interjújában. "Az a minimum, hogy az államnak itt hibátlanul kell végeznie a munkáját. A vízügyesektől a tartalékosokig, a katonai műszaki egységektől a rendőrtiszti főiskolás diákokig mindenki végzi a dolgát. "Még a börtönökből is kihoztuk az elítélteket, ahol ez lehetséges volt" - ismertette a miniszterelnök, aki külön méltatta az önkéntesek munkáját, és kijelentette: "ilyen mértékű összefogást én még nem tapasztaltam, pedig jó néhány árvízi védekezést levezényeltem már". A kormányfő szerint a márciusi hóhelyzetet nem lehet összehasonlítani az árvízzel, mert az előző rövid lefutású veszélyhelyzet volt, ahol nem állt fent közvetlen életveszély. Az árvízi védekezés viszont hosszú, elhúzódó küzdelem.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
" "Továbbra is tartom azt a vállalásomat, hogy egymillió új munkahelyet teremtünk 10 év alatt. Ha kapok tíz évet a választóktól, akkor meg is fogom csinálni" - jelentette ki"...na persze.
Hellcat
A civil összefogás teljesít jól te vadbarom...a kormánynak ehhez semmi köze...még jó is mert ahol belenyúl ott is csak lop...lásd adományvonal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.