Fölényes kormánypárti győzelemmel zárult a solymári időközi önkormányzati választás, ahol a Fidesz–KDNP jelöltje egymagában több szavazatot szerzett, mint a három független jelölt. A stabil jobboldali bástyának számító körzetben a voksolás visszaigazolta, hogy a kormánypártok mögött továbbra is stabil a társadalmi bizalom.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
A kb. 1000-es lélekszámú községben kb. 200-an mentek el szavazni, nagyrészt a fidess tábora. Bár ez a stabil társadalmi bizalom visszaigazolásához nagyon kevés, de mégis van olyan jelzése, hogy a bizalmatlanok bizalmatlanok maradtak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
A MNO firkászai képesek az azonnali és radikális pálfordulásra, melldöngetésre, "ugyemegmondtamozásra, érezteméneztezésre"
Január
Semmit sem jelent, Solymár nem Magyarország.
QQCSI
@Január: Egyrészt, másrészt igen felkapott hely az újgazdagok körében...
QQCSI
www.solymar.hu/
Tehát öt választásra jogosultból négy
konkrétan leszarta a szavazást...
Ötböl egy elment, annak a fele meg
a fideszeses csávóra szavazott.

Elég gáz, "kedves" mno ezt sikerként elkönyvelni.
QQCSI
@QQCSI: "toronymagas Fidesz-diadal"-ként értékelni meg finoman szólva ostobaság!
sport50
nagy felhajtást kell ilyenkor,világgá kell kürtölni,ez kell a szavazóinak,tudják ők!!az,hogy hány szavazóból mennyi ment el,stb.azt nem teszik hozzá!!ez csak annyit jelent,hogy annyi a fideszes ott!!!19,5%.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.