Megkegyelmezett a BKV vezérigazgatója a pofozkodó villamosvezetőnek - tudta meg a Blikk.

Kiss Sándor villamosvezető a múlt héten lekevert egy pofont egy kismamának, mert az figyelmetlenül a sínekre lépett, és a villamos kis híján elgázolta.

A BKV válasza nem késett sokáig: kirúgták a villamosvezetőt, az indoklás szerint azért, mert amit Sándor tett, arra nincs mentség, és nem összeegyeztethető a cég arculatával.A férfi egyedül neveli hétéves kislányát szolgálati lakásában, ahonnan ki kellene költöznie.

A Blikk információi szerint Bolla Tibor vezérigazgató ezeket a körülményeket mérlegelve személyesen döntött: a kirúgott munkatársnak nem kell mennie, legalábbis az otthonából. BKV-s forrásokból úgy tudjuk, a villamosvezető határozatlan ideig maradhat a lakásban akkor is, ha már máshol sikerül munkát találnia magának.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A tilosban, gyalogos átkelőn táncikáló hölgyet pedig kötelezném, fizessen legalább akkora bánatpénzt a munkáját vesztett villamosvezetőnek, amiből két hétre elvihetné a kislányát a Balatonra nyaralni és jó maga is megnyugodjon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Egyelőre jó hír. Remélem, talál munkát. A Hajdu is megígérte segít munkát találni. Remélem, nemcsak megígérte.
csa-csa
"úgy tudjuk, a villamosvezető határozatlan ideig maradhat a lakásban akkor is, ha már máshol sikerül munkát találnia magának."

NA INNENTŐL KEZDVE LAKÁST IS KERESHET MAGÁNAK!
QQCSI
@csa-csa: Remélhetőleg munkát és lakhatást is talál,
a szolgálati lakásba invesztált összeget meg
TISZTESSÉGES
kamattal kifizetik neki!
GeoCravker
Normálisan a felmondás is alaptalan.
Maga kért maga ellen vizsgálatot -- áll az együttműködó ő szándék, és megbánás.
Kárt előzött meg, és nem okozott. S pláne nem szándékosan.

Minden épeszű esetben egy írásbeli figyelmeztetés elég lenne, mint azt írtam többsör.

A BKV vezetője irracionális döntést hozott. Most pedig azt hiszi attól nő a presztizse, ha kitart mellette. Holott ellenkezőleg. A mérlegeési készség még senki presztizsét nem csökkentete. A hülyesg melletti kitartás mindhalálig annál inkább.
aser
Mókás,ha egy fegyelmi úton kirúgott ember lakik a BKV szolgálati lakásában.
Nincs senki a BKV-nél akinek szüksége lenne a vállalati szolgálati lakásra?
Hiszen a szolgálati lakás csak az állással együtt jár!
szelbatyo
aser
"Kedves" hozzászólásod sajnos igaz. Nem az a baj, hogy most a villamosvezető a lakásban van, hanem az, hogy : SZOLGÁLATI a lakás, tehát akármikor kitehetik őket onnan, mert Vezérigazgató Elvtárs nem feltétlenül ismeri az ide vonatkozó előírásokat / törvényeket/rendelkezéseket. Ő MOST azt mondja, hogy a kirúgott dolgozó maradhat, de jön egy harmincharmadik vonalbeli senki, aki viszont ismeri az előírásokat, és az urat kislányostól kipenderítteti a lakásból, és ráadásul törvényesen. És ERRŐL a közvélemény már nem nagyon fog hallani. "...Nincs régebbi dolog, mint a tegnapi újság" - szól a régi mondás... Engem az érdekelne, hogy az előző kormányok alatti - tudod, amikor a fidesznyik-érának még csak az ígérete volt a levegőben - szóval, AZOK a BKV-s szaxervezeti vezetők, akik oly' szívesen fenyegetőztek a dolgozók érdekében érvényesített sztrájkjoggal, MOST HOL A QURVA ANYJUKBAN VANNAK ?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.