Honatyákat kérdeztek a Parlamentben: alig találtak olyan képviselőt, aki részt vesz a szombati Budapest Pride-on. De véleménye mindenkinek van. Videó.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Én elfogadom, hogy vannak "mások" is, de nem kéne folyamatosan ezzel foglalkozni!!(mert így vívják ki a"mások" is közutálatot!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Dr plágium: Az elfogadás pedig pont így működne. A valóságban az előítéletekre, konvenciókra hivatkozva tányleg nem. DE a kérdést ez nem ignorálja, ahnem inkább élőbbé teszi.
Vagy nem tudod a választ ezek szerint.
Dr plágium
@GeoCravker: Mivel nem vagyok benne, nem is tudhatom igazán. Vannak meleg ismerőseim, de eddig mindegyiküknél azt vettem észre, inkább titkolják (éppen a kirekesztés miatt) a nemi identitásukat, ami bizony megkeseríti az életüket.
GeoCravker
@Dr plágium: A választ én sem tudom. Ha tudod, hogy melegek, akkor nem igazán titkolják :-)
Ha valaki állandóan a nemi identitásával van elfoglalva, akkor heteroként is sanyaru és beszükült élete lehet.
Dr plágium
@GeoCravker: Tudom, mert elmondták a barátaiknak...de a munkahelyükön, a tágabb környezetükben nem. Egyébként ők nem foglalkoznak ezzel állandóan, de nehéz lehet nekik minden szavukra vigyázni. Főleg amikor mindenáron feleséget akarnak nekik keríteni .
GeoCravker
@Dr plágium: A feleségközvetítés szép népi szokás. Olykor szeretőt is szeretnek a kollegák ajánlani. De érteni vélem, amit mondasz :-)
sakasaka
Jó volt ez a kis körbekérdezés. A Jobbikot szerintem azért nem kérdezték, mert nyilvánvaló a véleményük. Még nem tudom, hogy kire szavazok, de mindenesetre sok embernél eldönti ez a hozzáállás a voksok leadását. Nálam minden-bizonnyal. Nem kell mindig a külföld után mennünk. Nem voltam Fidesz-párti, sőt még szimpatizást sem, de tetszik nekem a hagyományos családmodell melletti kiállásuk. Sokat kockáztattak ezzel az ellenzéki pártok, és szerintem lehet, hogy veszítettek sok szavazót.
A felvonulásról annyit, 4-5000 ember, akik között külföldiek is voltak, és szimpatizálók. Hát nem sok!!!
Sokkal több embert érint az antiszemitizmus, vagy a cigánygyűlölet, mégsem vonulnak fel, pedig az életükről van szó, és több ember is érint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.