A multinacionális cégek befolyásolják az uniós képviselőket – mondta Rétvári Bence az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a Tavares-jelentéssel kapcsolatban. A KIM parlamenti államtitkára szerint, amikor Magyarország olyan törvényt hoz, amely sokak érdekeit sérti, akkor az érintett vállalatok, ahol tudnak, igyekeznek nyomást gyakorolni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
nem tudott válaszolni,csak fújta a betanult szöveget,nem baj ha nem az volt a kérdés!!!
nemkati
Ezt az allítást, hogy a multinacionális cégek befolyásolják az uniós képviselőket, kvázi az úniós képviselők korruptak, remélhetőleg az úniós képviselők nem hagyják szó nélkül. Remélhetőleg felszólítják a kormányt, vagy akár Rétvárit, hogy bizonyítsa az állítását. Én legalábbis kíváncsi lennék a bizonyítékokra.
adrenalink
@sport50: Ugyanezt csinálta a Rémhírtv-ben is...
coni
Hozzászoktak, hogy itthon büntetlenül meg lehet bizonyítékok nélkül vádolni embereket, legfeljebb ha a bíróság elítéli őket, kifizetik a számukra aprópénz büntetést és kezdik elölről a mocskolódást. Csodálnám ha Schulz vagy a többi EP képviselő ezt szó nélkül hagyná.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.