Hatvan képviselő - köztük Lázár János, Gyurcsány Ferenc és Botka László - nem szólalt fel a parlament tavaszi és nyári ülésszakán, csaknem kétszer annyi, mint az előző években.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Gyurcsány tudja feleslegesen szólna mert mint ellenzékiektől a 3 év alatt csak egyetlen egy javaslatot fogadott el a kormány. Lázár meg jobban is teszi ha meg sem szólal.
vakvillám
@szaboria1: Akis gyerek is akkor van csendben,ha guzmi van a gátyóban.Lehet,hogy nekik is?
silber13
@vakvillám: A csúti szabadságharcos gúnyneve Vitéz Belizár, de ő az a szörnyű, hogy el is histi magáról. Pedig hol van ő attól a vitéztől...!
vakvillám
@silber13: Te fiú ,nom olvastam kommentekben így sem,csak a logikám diktálja,orbánról beszélsz?Kíváncsi vagyok,mert így válaszolni sem tudok neked_ok?
silber13
@vakvillám: Hát ki másról beszélnék, mint a nagy dakota főnökről aki Alcsúton építi a stádionját.és az ő buzdító csatakiáltása hallatszik legmesszebbre, holott leghátul lovagol a csapatban!
vakvillám
@silber13: Na oké igy már tiszta sor- elmondom neked nem csiperke,mikor éhező gyerekek munkanélküli családok vannak, nálam nem prior eza fajta-------ez pénz jóváírás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.