Bár a magyar kormány már Európa végét vizionálja a tevékenységét elítélő Tavares-jelentés miatt, Brüsszelben senki nem töri össze magát azért, hogy valóban meg is valósuljon az az eljárás, amit a portugál jelentéstevő felvázolt. Sem a Tanács, sem a Bizottság nem érzi kötelességének, hogy részt vegyen az Európai Parlament állásfoglalásában szereplő testület munkájában, így pedig akár évekig is eltarthat, amíg a felállított bizottság eredményt produkál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Csak mese, hogy nem érdekli,majdnem agyvérzést kapott a kis mangalica !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lacika1ö
@irén48: Sajnos az Orosz nyerte" De most meg harc nélkül nyer a kizsákmányoló szarházi Fidesz banda,és ez a gyávaság a sorra kerülő kormányt is ösztönzi hogy ugyan így tegye a dolgát.Hiszen tűr a balga nép.
pesti
@tivoli: + kenyér.De az már lassan luxus!
pesti
"Orbán hátradőlhet: a kutyát sem érdekli a Tavares-jelentés"Az a baj,hogy nemcsak a kutyát!
karaj
Ahol hátra dőlhet : Háttámla nélküli padon !
bakegya
Tavares ide tavares oda-kb nyolcféle hivatalt nem kímélő ügyemet intéztem volna,de egyetlen egyet sem sikerül megnyugtatóan ,törvénytisztelettel megoldani.
Alapértelmezett polgárjogi értelemben élhetetlen ez a Magyarország.
Azon meg már csak röhögnöm kell,hogy pl egy COOP ÜZLET RAKTÁRÁBAN ÜZEMELŐ TRAFIKRA BUKKANHATTAM KARAKÓSZÖRCSÖGI KIRÁNDULÁSOM SORÁN.
Számomra ez brutális értékrend,amit ráadásul az újmagyar-kormányzónknak köszönhetünk,mint annyi más kegyes demokratikus fizetnivalónkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.